top of page

APOLLO

Apollo Theatre er cirka verdens kuleste sted. Det er hjemmet til Aretha Franklin, Michael Jackson, Ella Fitzgerald, Quincy Jones og James Brown.

Å traske rundt i ganger og saler hvor jeg vet mine største helter har stått og opptrådt gir meg frysninger på ryggen. Apollo har en varme og en sjel på samme måte som James Brown og Michael Jacksons beste sanger. Det er som om man er i sangene deres, faktisk både i ”Speechless” og ”Get up offa of that thing” på en gang.

Jeg pleier å si at det eneste jeg gleder meg til med å dø, er at jeg kan gå på Michael Jackson-konsert. Foreløpig er kanskje Apollo det nærmeste jeg kommer, for jeg føler MJ sitter bakerst i lokalet med solbriller og paljettjakke og heier på de som står på scenen.

Apollo er nemlig stedet som jakter på de nevnte navns arvtakere. Og det magisk.

P1016377.jpg
P1016362.jpg
Fotor01013211426.png

#februar2014 #newyork

bottom of page