top of page

DET KOM ET FLY TIL NEW YORK... I 2013

Tenker du å ta deg turen til New York? I så fall må du være klar over at du ikke er den eneste nordmannen på Manhattan. Greit at du er på ferie liksom, men please pass på hva du sier høyt.

Birte er blitt 50 og har tatt med seg jentene på champagnetur. Bo har invitert dama på eksklusiv kjæresteferie. Familien Larsen har droppa Rhodos for første gang, de tenkte nemlig at det var stas å tilbringe høstferien på Manhattan i stedet. Jeg kan se at dere er norske på lang vei. Hipster-Bo tar bilde av dama si i SoHo, hun har fått nye Converse (det er superbillig her da). Herr Larsen står med kart og komfortable sko langs 5th avenue, unga sutrer i bakgrunnen. Og Birte, hun har godt med volum i håret, papirposer i begge hendene, også fjaser hun med venninne sine.

Jeg mener ikke å si at det er noe galt med norske turister (bare litt). Tro meg, jeg av alle skjønner hvorfor New York er superstas. Og alle nordmenn er hjertelig velkomne hit, akkurat som de er. Men Pan Am er byttet ut med Norwegian, du kom med Dreamliner i går, det var hundrevis av nordmenn på flyet ditt, og det ankommer et nytt lass om noen timer. Ikke tro at du befinner deg i en by hvor ingen forstår deg og at det er ålreit å snakke uten filter på gata!

Så til Birthe og resten av damegjengen som lånte en trapp i Greenwich Village fredag kveld (åpenbart at dere var ute etter en Carrie-opplevelse): NEI, de jentene som gikk forbi var ikke horer selv om de hadde på seg veldig høye heler. Foreslår at dere hvisker neste gang.

P1018947.jpg

#oktober2013 #newyork

bottom of page