top of page

NICKELODEON STAR

Jeg har sett noen kjendiser, og de fleste får lov til å gå i fred. Men i går vandret jeg nedover Broadway på jakt etter ms. Advisors office, og tror du jaggu meg ikke at jeg ble løpt ned av et titalls jenter... Jeg skjønte at noe var på ferde, og bare: OMG, er det Justin Bieber??

Jeg rundet hjørnet og det viste seg at det var Ariana Grande som var den store stjernen. Ariana hvem sa du at det var?

Hun var på vei ut fra Best Buy (El-kjeden som akkruat reddet livet mitt fordi jeg fikk kjøpt meg vifte for 20 dollar). Vaktene var helt sånn: ”BACK OFF!”, og jeg bare ok.

Det hele ble for mye for meg, så jeg forlot åstedet. Jeg håper bare at det ikke ble for kaotisk for Ariana, og at hun også fikk kjøpt seg en sånn vifte, for den er dritbra.

#newyork #september2013

bottom of page